Slika grada u Americi

Turistička viza za Ameriku

Ako ste planirali put u Ameriku, sa ciljem da posetite rodbinu, prijatelje, ili je u pitanju obično turističko putovanje, neophodna Vam je viza tipa B1/B2 , tj. turistička viza.

Odobravanja američke vize je komplikovan i vremenski veoma zahtevan proces čak i za ljude dobro poznaju engeski jezik , te IDEAS visa services nudi kompletnu uslugu asistencije prilikom popunjavanja zvaničnog zahteva.

Usluga je koncipirana tako da celu proceduru čini jednostavnom, brzom i pouzdanom, a na Vam je da pratite naše instrukcija, kako bi smo aplikaciju uspešno kompletirali.
Namenjana je osobama koje slabije poznaju engeski, kao i osobama koje zbog poslovnih obaveza nemaju vremena da se bave samostalnim popunjavanjem zahteva.

Celokupna procedura može biti obavljena:

 • email-om,
 • telefonom,
 • ili dolaskom u agenciju

Prednosti korišćenja profesionalne usluge:

Štedite vreme
Umesto što bi izgubili sate na iščitavanju procedure i samostalno kompletiranje aplikacije, mi to radimo umesto Vas. Celokupna procedure je maksimalno uprošćena, a na Vama je da pratite niz jendostavnih instrukcija koje dobijate od nas, i dostavite nam podatke na srpskom jeziku.

Otklanjate mogućnost greški
Garantujemo da će Vaša aplikacija biti popunjena, tačno, precizno i pre svega ISPRAVNO, prema zvaničnim pravilima američke imigracione službe.

Jednostavna procedura plaćanja
Na mail ili na viber od nas dobijate popunjen nalog za plaćanje, sa kojim vršite uplatu u Intesa banci, a mi Vam zakazujemo termin na osnovu raspoloživih termina i Vaših obaveza.

Sve na jednom mestu
Od jasnih i praktičnih uputstava za razgovor sa konzulom, pa sve do ponude avio karata i zdravstvenog osiguranja, u agenciji IDEAS Visa service, možete obavite sve što vam je potrebno, do trenutka ukrcavanja u avion.

Naknade

 • Naknada za vizu 185 USD
 • Kompletna agencijska usluga - Standard 5.000 RSD + PDV
 • Kompletna agencijska usluga - Prioritetno 7.000 RSD + PDV
 • Slanje pasoša na kućnu adresu 1.500 RSD + PDV

Detaljnije o samoj proceduri

 • Kreiranje naloga za uplatu
 • Zakazivanje termina
 • Kompletiranje zvaničnog obrasca DS160
 • Prikupljanje dokumentacije za intervju sa konzulom
 • Instrukcije za razgovor sa konzulom
 • Avio karta i osiguranje

Prvi korak ka američkoj vizi je kreiranje naloga kojim se vrši uplata kod Intesa banke.

Nalog se kreira u našem sistemu koji je povezan za zvaničnim sistemom. Kreira se na osnovu Vaših osnovnih podataka i šalje se na mail.

Na Vama je da odete do najbliže poslovnice Intesa banke, i uz lični dokument izvršite uplatu. Uplata se vrši sa nalogom koji dobijate od nas, nisu neophodna nikakva dodatna popunjavanja standarnog naloga za uplatu.

Dan nakon uplate, moguće je zakazati termin.

Kada se uplata verifikuje u našem sistemu, dobićete poziv iz agencije, i moći ćete da odaberete termin koji Vam najviše odgovara, a na osnovu dostupnih termina u datom trenutku.

Nakon toga na e-mail će Vam stići zvanična potvrda termina.

Kompletiranje zvaničnog DS 160 obrasca se vrši na osnovu podataka koje ste nam Vi dostavili, na jednostavnom formularu na srpskom jeziku.

Podaci se formulišu kako bi uvećali Vaše šanse za dobijanje vize.

Nakon popunjavanja obrasca i verifikacije podataka, na mail dobijate potvrdnu stranu obrasca, koju je neophodno imati sa sobom tokom samog intervjua.

Na osnovu Vašeg pojendinačnog slučaja i vašeg statusa, od agencije dobijate spisak dokumentacije koju trebate prikupiti za intervju sa konzulom.

Dokumentaciju nema potrebe donositi u agenciju, već je imati sa sobom prilikom razgovora sa konzulom i na njihov zahtev je pokazati.

Nije neophodno prevoditi zvanična dokumenta na engeski jezik.

Poslednja faza samog procesa je razgovor sa konzulom.

Razgovor traje veoma kratko u većini slučajeva.

Pomoći ćemo Vam da se pripremite i date što kraće i preciznije odgovore na potencijalna pitanja.

Viza je odobrena, čestitamo!

Možemo Vam obezbediti najpovoljnije avio karte i ponudu zdravstvenog osiguranja, koje pokriva Vaš boravak u Americi.