Australia

Australijska viza

Ako ste planirali put zemlje kengura i koala, osim što ćete morati da preletite pola sveta, verovatno Vam treba i australijska viza. Poseta prijateljima ili rodbini, obavljanje poslovne posete ili samo turistički obilazak ove predivne zemlje nije moguć bez posetilačke austarlijske vize (podvrsta 600), koja Vam može obezbediti boravak u trajanju od 3, 6 ili 12 meseci.

Da Vam ovo divno putovanje ne bi započelo mukotrpnom i komplikovanom procedurom odobravanja vize, agencija IDEAS Visa services Vam nudi kompletnu uslugu apliciranja i praćenja vašeg viza statusa.


Odabirom naše usluge sebi omogućujete sledeće:

Uštedu vremena
Izbegavate proučavanje komplikovane procedure i vremeski veoma zahtevno popunjavanje zvaničnog viza zahteva. Umesto toga mi obavljamo sve umesto Vas, na Vam je da pratite niz jednostavnih instrukcija koje dobijate od nas, a svoje vreme utrošite na neke lepše stvari.

Smanjenje rizika
Otklanjate rizik da Vam aplikacija bude odbijena zbog grešaka u popunjavanju. Višegodišnje iskustvo u ovom poslu, sa obučenim osobljem koje ima stotine popunjenih zahteva iza sebe, je garancija da će Vaša aplikacija biti kompletirana tačno i precizno, po svim standardima koje zahteva Australijska imigraciona služba.

Jednostavnost plaćanja
Ne morate ići u banku, ne treba Vam kartica za plaćanje preko interneta. jendostavnom uplatom na naš račun završavate Vaš deo procedure, a mi u Vaše ima uplaćujemo zvaničanu viza naknadu.

Naknade

 • Taksa za vizu
  193 aud
 • Naknada agencija
  7.000 rsd + PDV
 • Prevod po strani
  1.000 rsd + PDV

Detaljnije o samoj proceduri

 • Zvaničan zahtev za vizu
 • Dokumentacija
 • Prevod
 • Unošenje dokumentacije u online sistem
 • Uplata naknade
 • Praćenje statusa

Šaljemo Vam formular na srpskom jeziku, koji Vi popunjavate, a na osnovu koga mi kompletiramo zvaničan zahtev za vizu.

Prosleđujemo Vam detaljan spisak potrebne dokumentacije.

Sva dokumentacija mora da bude na engleskom jeziku sa potpisom i pečatom prevodioca. Radimo i usluge prevođenja ukoliko Vam je potrebno.

Svu skupljenu dokumentaciju šaljete skeniranu na naš mail, zatim mi obrađujemo i unosimo u zvaničnu aplikaciju.

Na osnovu instrukcija, Vi vršite trasnfer novca na naš račun, ( ili donosite lično u agenciju ) a mi uplaćujemo viza naknadu u Vaše ime.

Posle zaključivanja aplikacije, svakodnevno pratimo poruke od imigracionog i obavestavamo Vas o konačnom ishodu